Tuinplanten

Jouw nieuwe tuinplant komt direct van de kweker uit de regio. Daardoor zijn de planten die je bij ons koopt supervers. 
Kijk hier of wij al in jouw woonplaats bezorgen.

Kies je tuinplant

tuinplanten en kamerplanten

Dwaal op je gemak door de jungle in de webshop. Kijk wat je mooi vindt, wat het beste bij je past en wat voldoet aan jouw wensen. Kom je er niet uit? Vraag het ons. 
Heb je wat moois uitgekozen? Gooi het in je winkelmandje, rond je bestelling af en wij doen de rest. 

Tuinplanten zo uit de kwekerij

tuinplanten en kamerplant

Wanneer jouw bestelling binnenkomt, gaan we voor je aan de slag. We halen je tuinplant bij de kwekerij vandaan. We kijken naar de kwaliteit en hoe gezond de buitenplant is. Alleen de beste is goed genoeg voor jou. 

De tuinplanten onderweg

planten

We leveren jouw nieuwe plant gewoon bij je thuis. Geen zweet op je voorhoofd, geen gesjouw met grote tuinplanten. Gewoon lekker wachten tot we bij je aanbellen op de gekozen datum. Ben je toch niet thuis? Proberen we het gewoon bij je buren.

Genieten van je plant

gieter

En dan? Genieten van je nieuwe buitenplant. Met onze bijgevoegde verzorgingstips en een beetje liefde, komt het vast helemaal goed. Gaat het toch onverhoopt niet zo best met de plant? Laat het ons weten, wie weet kunnen we je helpen. 

De kweker en jij

Jouw nieuwe buitenplant komt direct van de kweker. Kwekers uit de regio wel te verstaan.
Geen tussenpersonen, geen veilinghandel en geen groothandel. Alleen jij, Bloeiend en de kweker. Daardoor zijn de tuinplanten  die je bij ons koopt supervers en weet je zeker dat ze niet dagen of weken in een tuincentrum hebben gestaan. 
Pas wanneer je de plant hebt besteld, wordt de buitenplant bij de kwekerij vandaan gehaald. 
Zo ben jij garant van de beste kwaliteit en dat je van het groen kan genieten. 

tuinplanten


Plantvoordelen

Ons Bloeiplezier van jouw tuinplanten

In je tuin of op je balkon, mag het natuurlijk ook niet ontbreken aan  mooie tuinplanten. Een leuke olijfboom, een eucalyptusplant of een mooie bloeiende plant; planten zijn een must in je tuin.  

Geen gesjouw meer door het tuincentrum, gewoon bestellen en het wordt bij je thuis afgeleverd. Ideaal toch?

BloeiendExpres heeft allerlei soorten planten. Grote planten, kleine planten, vet planten, hangplanten, schaduwplanten, tuinplanten en zelfs kamerplanten met bloemen. 

Jouw nieuwe tuinplant komt direct van de kweker. Kwekers uit de regio wel te verstaan. Geen tussenpersonen, geen veilinghandel, geen groothandel, alleen jij, wij en de kweker.

Daardoor zijn de buitenplanten die je bij ons koopt supervers en weet je zeker dat ze niet dagen of weken in een tuincentrum hebben gestaan.

kamerplanten

Heb je na het zoeken van je nieuwe tuinplant inspiratie gekregen voor binnen? We hebben ook een uitgebreid assortiment aan kamerplanten
We proberen je te voorzien van zo veel mogelijk kennis over je nieuwe buitenplant, maar mocht je toch nog meer willen weten, neem dan even een kijkje op de website van mooiwatplantendoen.nl. Ze kunnen je alles vertellen over de symboliek, soorten en nog veel meer. 

Wist je trouwens dat we gemiddeld 30% voordeliger zijn dan het tuincentrum. 

Je kunt je plant laten bezorgen of gratis afhalen in een van onze winkels

Om onze kwaliteit en service te kunnen blijven handhaven, bezorgen wij uitsluitend in een aantal gemeenten in Zuid Holland.
Kijk hier welke plaatsen dit zijn.