Bloemist Delft

Bloeiend, bloemist in Delft, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Delft. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend Delft – Winkelcentrum de Hoven

Papsouwselaan 480c
2624 EP Delft 
Naast de ingang van de Jumbo    

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00

Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 17:30
Zondag: Gesloten

Bloemist Delft in de Hoven passage

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum de Hoven In Delft. Bloemist in Delft Bloeiend zit naast de Jumbo. 
De Hovenpassage is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en te drinken. 

De eerste 3 uur is parkeren zelfs gratis!

Kijk hier op de website van de Hoven passage welke winkels er nog meer te vinden zijn. 

Bloemist in Delft is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist in Delft Bloeiend maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Delft is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Delft of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Delft bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Delft

Bloeiend, bloemist in Delft is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Delft. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Delft

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Delft. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.