Nootdorp

Bloeiend Nootdorp – Winkelcentrum de Parade

Lange baan 40
2632 GC Nootdorp
Tegenover bakkerij Ammerlaan

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30- 17:30
Zondag: Gesloten

Bloemist Nootdorp in Winkelcentrum de Parade

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum de Parade in Nootdorp. Bloemist Bloeiend zit tegenover bakkerij Ammerlaan. 
De Parade is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en drinken. 

 

Bloemist in Nootdorp is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Nootdorp maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Nootdorp is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Nootdorp of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Nootdorp bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Nootdorp

Bloeiend, bloemist in Nootdorp is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Nootdorp. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Maassluis

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Nootdorp. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.