Bloemist Voorburg

Bloeiend, bloemist in Voorburg, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Voorburg. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend – Voorburg Winkelcentrum Julianabaan

Koningin Julianalaan 267 D
2273 JG Voorburg
Tegenover de Hema en Albert Heijn

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 18:00
Zondag: Gesloten 

Bloemist Voorburg in de Julianabaan

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum de Julianabaan in Voorburg. 
De Julianabaan is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te lunchen. 

In de omgeving is parkeren zelfs gratis. 

Bloemist in Voorburg is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Voorburg maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Voorburg is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Voorburg of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Voorburg bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Voorburg

Bloeiend, bloemist in Voorburg is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Voorburg. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Voorburg

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Voorburg. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.