Bloemist Pijnacker

Bloeiend, bloemist in Pijnacker, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Pijnacker. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend Pijnacker – Winkelcentrum Ackershof

Ackershof 1
2641 DX Pijnacker
Tegenover de Albert Heijn

Maandag: 11:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 17:30
Zondag: Gesloten

Bloemist Pijnacker in Winkelcentrum Ackershof

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. Bloemist Bloeiend zit tegenover de Albert Heijn. 
Ackershof is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen of te lunchen. 

De eerste 2 uur is parkeren zelfs gratis!

Bloemist in Pijnacker is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Pijnacker maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Pijnacker is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Pijnacker of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Pijnacker bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Pijnacker

Bloeiend, bloemist in Pijnacker is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Pijnacker. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Pijnacker

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Pijnacker. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen ze planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.