Bloemist Den Haag Centrum - Elandstraat

Bloeiend, bloemist in Den Haag Centrum, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Den Haag Centrum. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend – Den Haag Centrum

Parkeerterrein Albert Heijn XL
Elandstraat 160
2513 GW Den Haag
Gelegen op het parkeerterrein van de Albert Heijn XL 

Maandag: 09:00 – 19:00
Dinsdag: 09:00 – 19:00

Woensdag: 09:00 – 19:00 
Donderdag: 09:00 – 19:00

Vrijdag: 09:00 – 19:00
Zaterdag: 08:30 – 19:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Bloemist Den Haag Centrum – Elandstraat

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in het gezellige Zeeheldenkwartier op het randje van Centrum Den Haag. Bloemist in Den Haag Centrum Bloeiend zit tegenover de Albert Heijn XL. 
Zeeheldenkwartier is een gezellige stadswijk aan de rand van het centrum. Restaurantjes, boetiekjes, kleine ondernemers, open pleinen, het is een gezellig gedeelte van Den Haag, die goed gevonden wordt door de bewoners van Den Haag.

Bloemist in Den Haag Centrum is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Den Haag  maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Den Haag is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Den Haag of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Den Haag bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Den Haag Centrum

Bloeiend, bloemist in Den Haag Centrum is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Den Haag. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Den Haag Centrum

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Den Haag Centrum. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.