Bloemist Zoetermeer

Bloeiend, bloemist in Zoetermeer, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Zoetermeer. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend Zoetermer Stadshart – Westwaartspassage

Westwaarts 41e
2711 AD Zoetermeer
Naast de Albert Heijn XL

Maandag: 9:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 08:30 – 18:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Bloemist Zoetermeer in Stadshart Zoetermeer

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum Stadshart in Zoetermeer. Bloemist Bloeiend zit naast de Albert Heijn Xl. 
Winkelcentrum Stadshart is een gezellig, groot en vernieuwd winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en te drinken. 

Parkeren doe je eenvoudig in een van de vele parkeergarages. 

Bloemist in Zoetermeer is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Zoetermeer maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Zoetermeer is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Zoetermeer of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Zoetermeer bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Zoetermeer

Bloeiend, bloemist in Zoetermeer is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Zoetermeer. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Zoetermeer

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Zoetermeer. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.