Bloemist Den Haag Savornin Lohmanplein

Bloeiend, bloemist in Den Haag, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Den Haag. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend – Den Haag Winkelcentrum Savornin Lohmanplein

Savornin Lohmanplein 21
2566 AC Den Haag
Naast de ingang van de Albert Heijn

Maandag: 10:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 17:00

Bloemist Den Haag in Winkelcentrum Savornin Lohmanplein

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum Savornin Lohmanplein in Den Haag. Bloemist in Den Haag Bloeiend zit naast de Albert Heijn. 
Savornin Lohmanplein is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en te drinken. 

De eerste 2 uur is parkeren zelfs gratis!

Kijk hier op de website van de Savornin Lohmanplein welke winkels er nog meer te vinden zijn.

Bloemist in Den Haag is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist in Den Haag Bloeiend maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Den Haag is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Den Haag of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Den Haag bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Den Haag

Bloeiend, bloemist in Den Haag is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Den Haag. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Den Haag

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Den Haag. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.