Bloemist Maassluis

Bloeiend, bloemist in Maassluis, is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Maassluis. Bekijk hier onder de openingstijden. 

Bloeiend Maassluis – Winkelcentrum Koningshoek

Koningshoek 91101
3144 BA Maassluis
Tegenover de Albert Heijn 

Maandag: 09:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 18:00
Zaterdag: 08:30 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:00

Bloemist Maassluis in Winkelcentrum Koningshoek

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum Koningshoek in Maassluis. Bloemist Bloeiend zit tegenover de Albert Heijn. 
Koningshoek is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en drinken. 

Het winkelcentrum heeft ook een leuk speelplein voor de kids.

Bloemist in Maassluis is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist Bloeiend in Maassluis maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Maassluis is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Maassluis of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Maassluis bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Maassluis

Bloeiend, bloemist in Maassluis is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Maassluis. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Maassluis

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Maassluis. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen we er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.