Update Corona

Hé Bloemenliefhebber

Bloeiend staat voor gezelligheid en bloeiplezier. Gezelligheid en bloeiplezier door onze collega’s die je met een lach helpen bij het uitzoeken van een boeket, onze kwaliteitsselectie, de diversiteit in boeketten, planten en ander assortiment.

Helaas maakt het coronavirus het moeilijk dit streven te behalen. Iedereen krijgt er mee te maken  en er wordt van ons allemaal gevraagd om maatregelen na te leven.
Kinderen moeten thuis blijven, we mogen zo min mogelijk naar buiten, noem het maar op.  

Dit heeft natuurlijk ook invloed op onze winkels en onze teams die deze winkels bevoorraden en u helpen in de winkel.

Zolang de overheid het toelaat, blijven onze winkels open. We kiezen zo goed mogelijk onze bloemen uit en proberen onze medewerkers zo zorgvuldig mogelijk in te plannen. Op die manier kunt u toch wat extra gezelligheid in huis brengen of een familielid of vriend(in) opfleuren. Dat is natuurlijk extra belangrijk in deze tijd.
Toch kan het zijn dat, door alle maatregelen, onze winkels minder goed bezet zijn dan u gewend bent en u wellicht iets langer moet wachten. Hopelijk heeft u daar begrip voor.

Uiteraard nemen wij ook alle hygiënemaatregelen in acht die het RIVM ons adviseert.
Wij willen het liefst dat u pint, zo is er zo min mogelijk handcontact. Houdt afstand van elkaar en mocht u verkoudheidsklachten hebben of u niet fit voelen dan kunt u natuurlijk online bestellen!

Wilt u of kunt u niet naar de winkel komen, maar wilt u toch gezelligheid in huis of iemand een hart onder de riem steken met een mooi boeket? U kunt ook online bestellen. Het blijft dezelfde kwaliteit, maar u hoeft niet de deur uit en kunt toch op ons rekenen.

We zijn dankbaar voor onze Bloeiendteams, voor hun inzet, voor hun kennis en klantvriendelijkheid. We willen u, onze klant, ook bedanken voor uw positiviteit en uw bezoek aan onze winkels en webshop. Bloemen dragen altijd bij aan een positieve stemming, dat hebben we nodig in deze tijd.
Zorg goed voor elkaar en graag tot ziens in de winkel of online.

Tot snel!

Het Bloeiend team

logo bloeiend pi
corona update bloeiend