Bloemist Rotterdam Alexandrium

Bloeiend, bloemist in Rotterdam is de vriendelijkste bloemist met de mooiste bloemen en planten in Rotterdam. Bekijk hier onder de openingstijden.

Bloeiend – Rotterdam Winkelcentrum Alexandrium

Winkelcentrum Alexandrium
Poolsterstraat 50
3067 LX Rotterdam
Tegenover de Albert Heijn

Maandag:
 09:00 – 17:30
Dinsdag: 09:00 – 17:30
Woensdag: 09:00 – 17:30
Donderdag: 09:00 – 17:30
Vrijdag: 09:00 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: 12:00 – 17:00

Bloemist Rotterdam in winkelcentrum Alexandrium

Al meer dan 35 jaar is Bloeiend de vriendelijkste bloemist met de mooiste boeketten. 
Gevestigd in Winkelcentrum Alexandrium in Rotterdam. 

Winkelcentrum Alexandrium is een gezellig winkelcentrum met winkels voor dagelijkse benodigdheden, maar ook om gezellig te shoppen en te eten en te drinken. 

Kijk hier op de website van winkelcentrum Alexandrium welke winkels er nog meer te vinden zijn. 

Bloemist in Rotterdam is Verse bloemen

Iedere dag kopen we onze bloemen in bij de kweker of op de klok van de veiling. Bloemist in Rotterdam Bloeiend maakt iedere keer weer de mooiste boeketten en rouwboeketten. Heb je speciale wensen? Ook dan is Bloeiend jouw bloemist. Vraag het ons en wij maken het voor je. En mochten je bloemen onverhoopt korter dan 7 dagen staan, laat het ons even weten. We zoeken gewoon samen naar een oplossing. 

Bloemen bestellen en bezorgen

Bestellen en laten bezorgen door Bloeiend Rotterdam is ook geen probleem. Bestel bloemen via de website en laat het bezorgen in Rotterdam of in een andere plaats. Je kunt ook in de winkel in Rotterdam bestellen. Onze bloemisten helpen je graag. 

Rouwboeketten Rotterdam

Bloeiend, bloemist in Rotterdam is ook specialist in Rouwboeketten. Al meer dan 35 jaar. Bestel rouwboeketten online of in de winkel in Rotterdam. We stellen het met zorg samen en bezorgen het op het gewenste adres in onze regio. 

Planten Rotterdam

Zelfs voor planten kun je terecht bij bloemist Rotterdam. Groot, klein, palmen, Calathea’s, hangplanten, we hebben het voor je. En staat je favo plant er niet tussen, laat het ons weten. Wie weet kunnen er er aan komen. We kopen de planten direct bij de kweker, dus echt kraakvers bij je thuis.