Droogbloemen

Bloeiend vult regelmatig het assortiment droogboeketten en droogbloemen aan.  De voordelen zijn dat ze lang mee gaan, ze hebben geen water nodig, beschikbaar zijn voor alle seizoenen en geen onderhoud vereisen.

Niet op zoek naar droogbloemen?

Eigenlijk op zoek naar een boeket of liever toch een plant, in plaats van droogbloemen? 

Kijk dan even bij onze kamerplanten of boeketten!

Droogbloemen Droogboeket Evi
gedroogde bloemen kleurrijk
bos gekleurde bloemen boeketten

Droogbloemen – De Trend Van Nu!

De ideale mix van snijbloemen, graansoorten, grassen, pluimen en kruiden.
Droogbloemen; ze gaan lang mee, hebben geen water nodig en ze zijn perfect om je huis mee af te stijlen of de decoreren.

Droogbloemen boeket

BloeiendExpres heeft meerdere droogbloemen boeketten in het assortiment. Bijvoorbeeld droogboeket Evi met prachtige rode en groene kleuren. En, droogboeket Mia met mooie zomerse kleuren als roze en paars. Heb je liever droogbloemen met minder veel kleuren? Wat dacht je dan van droogboeket Pien met zachte groene en bruine kleuren.

Bekijk Bloeiend op Instagram voor meer inspiratie.

Allergie

Ben je allergisch voor meerdere bloemsoorten? Probeer dan eens een van onze droogboeketten!

 

Jouw Bloeiplezier

Jij wilt mooie, verse bloemen. Die lang blijven staan.
Je wilt die gezelligheid in huis. Net dat beetje extra om het huis of je kantoor af te maken.
Gelukkig zijn wij daar!
Wij willen dat ook voor jou. We willen je blij maken met onze bloemen, droogbloemen en planten.
Daarom kan je er van op aan dat onze bloemen en boeketten vers zijn.  We kopen onze bloemen niet in bij de groothandel, de bloemen staan ook niet dagen in de cel. Wij kopen ze bij de kweker of op de klok. Dan gaan ze direct naar de winkels of naar jouw bestelling.
En heb je toch niet minstens 7 dagen bloeiplezier? (Dat kan natuurlijk gebeuren, omdat het toch een natuurproduct blijft). Neem gewoon even contact met ons op en we maken het in orde!

Vaker Bloeiplezier?

Wil je vaker bloeiplezier met verse bloemen in plaats met droogbloemen? Dat snappen wij! Neem dan een bloemenabonnement. Kies je stijl en hoe vaak je de bloemen wilt ontvangen en je krijgt je boeket thuis. Iedere keer weer een verrassing. En je hebt altijd gezelligheid in huis!